Thaise koolsalade

Thaise koolsalade

voor 3 porties

  • 2 rode pepers
  • 1 spitskool
  • 100 g rode kool
  • 200 g wortel julienne
  • 1 stengel citroengras
  • 1 limoen
  • 3 eetl. azijn
  • 5 eetl. Conimex Sweet Chilisaus
  • 1 theel. Conimex Black Vissaus
  • 5 takjes koriander

Snijd voor de salade de rode pepers in ringetjes en de spitskool en de rode kool in ragdunne reepjes (julienne).
Schep de kool met de wortel en de rode peper door elkaar.
Snijd voor de dressing het onderste gedeelte van het citroengras fijn en hak het nog fijner.
Pers de limoen uit.
Roer het sap met het citroengras, azijn, sweet chili saus en vissaus door elkaar.
Schep de dressing door het koolmengsel.
Snijd de korianderblaadjes grof en strooi ze over de salade.

Tip
Lekker met cassave kroepoek

Bron: Conimex

Terug