|
Maak de haricots verts schoon.
Spoel de reuzenbonen af.
Was de rucola in ijskoud water en dep droog.
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil er dun af en pers 1 helft uit.
Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan lichtbruin.
Klop een dressing van de sesamolie, 2 eetlepels zonnebloemolie, het limoensap en de -rasp, de kokosmelk, de
vissaus, de chilisaus, zout & peper.
Kook de haricots verts ± 5 minuten.
Wrijf de ossenhaas in met de overige olie en bestrooi deze met szechuanpeper.
Verhit een grillpan en rooster het vlees rondom bruin en in ± 7 minuten rosé.
Laat het even onder aluminiumfolie rusten.
Meng de haricots verts met het sjalotje, de reuzenbonen, de rucola en de dressing.
Bestrooi het vlees met zout en snijd het in plakjes.
Verdeel de salade over de borden met de ossenhaas erop.
Bestrooi het gerecht met sesamzaad.
Tip
Maak de groente en de dressing van tevoren klaar.
Dan hoeft u voor de lunch alleen nog maar het vlees te roosteren.