Salade Niçoise met fruitfilets

salade_nicoise_fruitfilets (4K)

  • 2 kroppen little gem
  • 1 eetl. kappertjes
  • 120 g sperziebonen
  • 10 nieuwe aardappelen, in 4 stukjes
  • 4 eieren (optioneel)
  • Alpro® soya Bakken & Braden
  • 4 Alpro® soya Fruitfilets Appel
  • 4 tomaten, in partjes
  • 150 g zwarte olijven
    • voor de dressing:
  • 6 eetl. olijfolie
  • 1 theel. Dijon mosterd
  • 2 theel. witte wijnazijn
  • 1 theel. oregano

Scheur de little gem sla in stukken en leg ze in een slakom.
Doe alle ingrediënten voor de dressing bij elkaar en mix dit goed.
Roer de kappertjes hierdoor.
Schenk de dressing over de sla.
Kook je sperziebonen beetgaar.
Kook de aardappelen 10 tot 12 minuten totdat ze gaar zijn.
Kook eventueel de eieren mee tot ze hardgekookt zijn.
Verwarm een scheutje soya bakken & braden in een koekenpan en bak de soya fruitfilets in 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
Doe vervolgens alle ingrediënten voor de salade bij de sla.
Hussel alles even door elkaar.
Serveer de salade niçoise met de soya fruitfilets en eventueel partjes eieren.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug