|
|
Laat de lamshaasjes kort voor gebruik op kamertemperatuur komen.
Roer intussen in een kom de citroensap, honing, mosterd, zout, peper en olijfolie tot een gladde
dressing.
Halveer de cherrytomaatjes.
Schil de avocado, snijd deze in plakjes en bestrijk de avocado met een beetje dressing om verkleuring te
voorkomen.
Schep de salade, cherrytomaatjes en avocado over 4 borden.
Verdeel de overige dressing en elitehaver over de salade.
Dep de lamshaasjes met keukenpapier droog en bestrooi het vlees met peper.
Verhit de boter in een koekenpan op hoog vuur en bak hierin de lamshaasjes in ca. 1 - 2 minuten rondom
goudbruin en rood van binnen.
Bestrooi de lamshaasjes met zout en snijd deze in dunne plakken.
Verdeel de plakjes lamshaas over de salade.
Lekker met dikke sneden boerenbrood en tapenade.