Salade met grillworst

  • 100 g veldsla
  • 50 g walnoten
  • 50 g (mosterd)kaas
  • 3 eetl. notenolie
  • 2 eetl. azijn
  • zout
  • peper
  • 150 g champignons in plakjes
  • ca. 150 g grillworst in plakjes
  • klontje boter of l eetl. olie

Was de sla en laat deze uitlekken, hak de walnoten in stukjes (een paar achterhouden voor de garnering) en snij de kaas in kleine stukjes.
Maak een dressing van de olie, azijn, zout & peper.
Verhit de boter of olie in een koekenpan en bak de champignons enkele minuten.
Voeg de plakjes grillworst toe en warm deze nog ca. 1 minuut mee.
Verdeel de sla over 4 borden.
Besprenkel dit met de dressing.
Verdeel de walnoten en kaas erover en schep vlak voor het serveren de warme champignons en worst erbij.
Garneer dit met de achtergehouden walnoten.

Bron: Hertenhouderij ‘t Keerpunt

Terug