voor 2 personen
|
|
Roodbaars in stukjes snijden, kruiden en goed in bloem wentelen.
Laat boter goed heet worden mag zelfs licht bruin worden bak de vis gaar aan blus met een scheut Asbach.
Als deze verdampt is de suiker erover strooien, laat nog enkele minuten goed opbakken.
Leg de vis op keukenpapier en laat afkoelen in ijskast.
Snij sjalotjes fijn evenzeer de zeekraal ietsje fijner snijden.
Bak deze aan in de pan van de vis laat evenzeer afkoelen.
Snij acht mooie schijven mango en schil.
Neem nog een stuk mango en maak er blokjes van.
Tomaat uithollen en goed laten drogen desnoods met keukenpapier.
Serveer de sla op borden vul de tomaat met een beetje zeekraal en stukjes vis vervolgens nog zeekraal.
Dresseer op bord, mango schijven verdelen over het bord evenzeer de blokjes mango en de rest van de vis.
Werk af met de scheuten peper en paprikapoeder.
Serveer zeer fris.
Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij