|
|
Kook de rode ui gaar in ± 40 minten, prik er af en toe in om de gaarheid te testen.
Giet deze af en laat ze afkoelen.
Snijd ondertussen de selder in kleine blokjes en versnipper de bladeren.
Verwijder de schil van de rode bieten onder koud water.
Dit gaat heel gemakkelijk eens ze gekookt zijn, komt de schil er na even wrijven vanzelf af.
Snijd ook de rode biet in blokjes van 1 cm op 1 cm.
Voeg deze bij de selder.
Snijd eveneens de appel in blokjes.
Deze hoef je niet te schillen als deze biologisch is.
Voeg deze toe aan de selder en rode biet en besprenkel het geheel met citroensap om bruinkleuring te voorkomen.
Verwijder de granaatappelpitten uit de granaatappel door de granaatappel los te rollen zodat de pitten er gemakkelijk uitkomen.
Voeg deze toe aan de rode biet.
Breng op smaak met olijfolie, appelazijn, peper en zout.
Proef en kruid eventueel bij.