Kleurrijke pasta salade

pasta_salade (2K)

  • 1 pak Alpro® soya Reepjes licht gekruid
  • 500 g pasta, bijv. farfalle
  • 2 rode paprika's
  • 200 g doperwten
  • ¼ bosje munt
  • 1 teen knoflook
  • 1 ui
  • Alpro® soya Bakken & Braden
  • ½ citroen (sap)

Kook de pasta in een ruime pan met water en laat deze daarna afkoelen.
Snij de paprika's in blokjes en snipper de ui en de knoflook.
Bak de knoflook en ui glazig in een scheut soya bakken & braden.
Voeg hier vervolgens de rode paprika aan toe en bak deze 5 minuten mee.
Voeg hierna de doperwten en de reepjes toe en laat het geheel 5 minuten sudderen.
Voeg naar smaak peper, zout en het citroensap toe.
Meng de groente en de reepjes met de afgekoelde gekookte pasta.
Voeg vlak voor het serveren de munt toe.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug