Pasta garnalensla

pasta_garnalensla (3K)

  • 150 g mini schelpjes pasta
  • 200 g grijsgarnalen
  • 1 tomaat
  • 1 pijl witlof
  • 2 sjalotjes
  • 1 kleine wortel
  • 1 hard gekookt eitje vers van de pers
  • peper
  • zeezout
  • dille
  • 2 eetl. truffeldressing

Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
Tomaat in kleine blokjes snijden.
Witlof zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Wortel in heel kleine blokjes snijden.
Eitje zeer fijn hakken.
Dille fijn snijden.
Meng deze ingrediënten goed onder elkaar voeg de garnalen en pasta toe.
Kruid naar smaak met peper en zeezout en meng de dressing eronder.
Serveer zeer fris.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug