Mizuna - aardappelsalade met dille en kappertjes

  • 2 handen mizuna, grof gehakt
  • 450 g krieltjes
  • 1 pot zoetzure augurken, in stukken van 1 cm
  • ½ rode paprika, in kleine blokjes
  • 1 eetl. kappertjes
  • 1 bosui, zeer schuin in ringen gesneden
  • 5 kerstomaatjes, gehalveerd
  • sap en rasp van ½ citroen
  • 75 g cottage cheese
  • 3 eetl. fritessaus
  • 1 handvol dille, gesneden
  • peper & zout

Mizuna hakken, augurken in grove stukken snijden, rode paprika in blokjes snijden.
Krieltjes beetgaar koken en laten afkoelen.
Mizuna in een grote saladeschaal doen.
Erop: de aardappeltjes, augurk, tomaatjes, paprika, bosui, citroenrasp.
Besprenkel met het citroensap en hussel voorzichtig.
Roer de cottage cheese met de fritessaus los en doe dit op de salade.
Besprenkel met dille.
Maak af met peper en zout.

Bron: Smulweb
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug