Lentesalade met ei en raapsteeltjes

  • 100 g raapstelen
  • 2 eieren
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 6 eetl. olijfolie
  • 1 blikje ansjovisfilets
  • 2 eetl. balsamico-azijn
  • 4 stuks tomaten
  • 1 theel. Franse mosterd
  • snufje zout & peper
  • 10 zwarte olijven
  • 5 radijzen

Snij de hardgekookte eieren elk in 4 parten.
Klop een dressing van de knoflook, de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Schep de raapstelen, de in ringen gesneden ui, de in partjes gesneden tomaat, de in plakjes gesneden radijs, en de ansjovis door elkaar.
Schenk de dressing erover.
Garneer met de olijven en de partjes ei.

Bron: Smulweb
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug