Lauwwarme mediterrane aardappelsalade

Lauwwarme mediterrane aardappelsalade

  • 250 g groene asperges
  • 1 eetl. olie
  • 1 zak CêlaVíta Smaak van het seizoen
    (partjes met olie en basilicum) (450 g)
  • 200 g snoeptomaatjes
  • 150 g salami (aan een stuk)
  • 10 zwarte olijven zonder pit
  • 1 zakje gemengde rucolasla (75 g)
  • enkel blaadjes verse basilicum

Maak de asperges schoon en snij deze in stukken van ongeveer 3 cm.
Kook de asperges in ongeveer 6 minuten beetgaar.
Laat de asperges uitlekken.
Verhit de olie in een koekenpan.
Bak de aardappelpartjes in ongeveer 12 minuten goudgeel.
Regelmatig omscheppen.
Halveer ondertussen de tomaatjes en snij de salami in blokjes.
Halveer de olijven.
Schep de asperges, aardappelpartjes, salami, tomaten en olijven door elkaar.
Verdeel de sla over 2 borden.
Schep de lauwwarme salade erop en garneer met basilicumblaadjes.

Variatietip
ook lekker met hamblokjes of gerookte kipreepjes in plaats van salami.

Bron: CêlaVíta

Terug