Lauwwarm slaatje met gewokte kippenlevertjes

slaatje (2K)

  • 400 g kippenlevertjes
  • Verstegen Kruidenmix met zeezout Méditerranée
  • 150 g spekblokjes
  • 100 g fijngesnipperde sjalot
  • vetstof
  • knapperige gemengde sla
  • geroosterd sesamzaad
    • voor de dressing:
  • 15 cl mayonaise
  • 2 cl wijnazijn
  • 2 cl water
  • zwarte peper, versgemalen
  • zeezout
  • 1 theel. graantjesmosterd
  • 2 eetl. fijngesneden bieslook

Verhit de vetstof in de wok en fruit de spekblokjes samen met de sjalot.
Voeg de kippenlevertjes toe en kruid met de kruidenmix Méditerranée.
Roerbak 5 minuten.
Maak de dressing door alle ingrediënten te mengen.
Doe de salade op de borden en schik hierop de gewokte kippenlevertjes.
Werk af met de dressing en het geroosterd sesamzaad.

Tips
Serveer met geroosterd brood of gebakken aardappeltjes.
De kippenlevertjes kunnen worden vervangen door kipfilet.

Bron: Lekker van bij ons, KIP lekker

Terug