|
|
Was de krielaardappeltjes in een vergiet.
Snijd grote krieltjes een keer door.
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
Doe de krieltjes in een pan en giet er 2 cm water bij.
Doe een deksel op de pan en breng dit aan de kook.
Kook de krieltjes 2 minuten.
Voeg de sperziebonen toe en laat alles met een deksel op de pan weer aan de kook komen.
Kook dit in ongeveer 8 minuten verder gaar.
Klop 1 eetl. citroensap, 1 eetl. water, Italiaanse kruiden en olie in een kommetje door elkaar.
Meng dit sausje door de nog warme krielaardappeltjes en sperziebonen.
Laat dit afkoelen.
Was de kerstomaatjes en halveer ze.
Was het bosuitje en snijd hem in smalle ringen.
Snijd de zalm in stukjes.
Meng de tomaatjes en bosui door de krielaardappeltje en sperziebonen.
Proef of er nog wat citroensap door moet.
Schep er voorzichtig de stukjes zalm door.