Salade met kip en mango

kip_mango (3K)

  • 600 g kipfilet (of kalkoenfilet)
  • 150 g gemengde sla
  • 1 rijpe mango
  • 250 g cherrytomaat
  • beetje muntblaadjes
  • kipkruiden
  • honing
  • mangoazijn of frambozenazijn
  • fleur de sel
  • bloem
  • peper

Snijd de kipfilet in reepjes.
Meng de bloem met de kruiden in een plastiek bakje.
Voeg de kipfilet toe.
Dek het bakje af schud de kruiden en kip zodanig zodat de bloem helemaal rond de kippenreepjes zit.
Maak de salade: snijd de tomaatjes twee, de mango in reepjes, voeg de salade er grof bij.
Voeg peper, fleur de sel, honing en mangoazijn toe.
Goed mengen.
Bak de kipfilet in olie of solo light.
Leg ondertussen de sla op een bord en voeg gare de kip erbij.
Serveer.

Bron: Lekker van bij ons, KIP lekker

Terug