Kip-maïssalade op z'n Peruaans

voor 6 personen

  • 3 koppen dobbelstenen gekookte kip
  • 2 koppen maïs uit blik, afgegoten
  • 6 tomaten, geschild, van zaad ontdaan en gehakt
  • 3 groene paprika's, van zaad ontdaan en gehakt
  • 2 koppen mayonaise
  • ½ theel. zout
  • versgemalen zwarte peper
  • 6 slablaadjes
  • 3 hardgekookte eieren, in vieren

Doe de kip, maïs, tomaten, groene paprika, 1 kop mayonaise, zout & peper in een kom en meng het losjes, maar door en door.
Schik de slablaadjes op 6 bordjes en leg daar een bergje salade op.
Bedek de salade geheel met de resterende mayonaise en garneer met de eieren.
Laat de salade minstens 1 uur in de koelkast koud worden alvorens te serveren.

Bron: Astrid Veltman

Terug