Gewokte groenten met noten en zaden

Gewokte groenten met noten en zaden

  • 1 ui
  • 1 aubergine
  • ½ krop paksoi
  • 3 stengels bleekselderij
  • 1 tomaat
  • 50 g amandelen
  • 30 g cashewnoten
  • 30 g pompoenpitten
  • 20 g sesamzaad
  • 2 theel. oregano (gedroogd)
  • 4 eetl. extra vergine olijfolie
  • peper & zeezout

Verwarm een klontje kokosolie of grasboter in een wok of bakpan op middelhoog vuur.
Pel en versnipper de ui en voeg deze toe aan de verwarmde pan.
Was de aubergine, paksoi, bleekselderij en tomaat, snijd de groenten in blokjes en wok de groenten gaar.
Voeg tot slot de amandelen, cashewnoten, pompoenpitten en het sesamzaad toe en breng het gerecht op smaak met de oregano, olijfolie en peper en zeezout.

Bron: Ekoplaza

Terug