Friszoete pennesalade

Friszoete pennesalade

voor 2 personen

  • 150 g volkoren-/spelt penne
  • 75 ml zure room
  • 1 eetl. mayonaise
  • sap van 1 limoen
  • 1 theel. kerriepoeder
  • ½ komkommer in plakjes
  • 125 g rivierkreeftjes
  • 1 mango, in blokjes
  • 1 lente-uitjes, in ringen
  • peper & zout

Kook de penne in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe de pasta in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.
Meng voor de dressing de zure room met de mayonaise, limoensap en de kerriepoeder.
Meng dit mengsel met de pasta!
Schep de komkommer, de rivierkreeftjes, de mango en de lente-ui door de pasta.
Bestrooi de pasta met wat peper en zout naar smaak.

Optioneel
Vervang de rivierkreeftjes door garnalen of bacon!

Bron: Charlie’s Kitchen
Gepubliceerd door: LoveMyFood

Terug