|
|
Doe de couscous in een kom.
Breng 30 cl water aan de kook en los hierin het stukje bouillontablet op.
Schenk de bouillon over de couscous en roer dit met een vork er door.
Laat de couscous 5 minuten wellen.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
Meng 1 bosuitje, 1 eetlepel olie, royaal geraspte citroenschil, citroensap en wat peper door de couscous.
Laat de couscous afkoelen.
Maak de sperziebonen en de wortel schoon.
Snijd de sperziebonen in stukjes en de wortel in halve plakjes.
Kook de sperziebonen en de wortel in 10 minuten gaar.
Laat de groente afkoelen en schep ze door de couscous.
Snijd de tofu in blokjes.
Bak de tofu met de rest van de bosui in de rest van de olie bruin.
Schep de couscous met de groente op een grote schaal en schep de tofu erop.