Kruidige couscoussalade met feta

Kruidige couscoussalade met feta

  • 450 g flageolets, uit blik
  • 200 g feta kaas
  • 300 g couscous
  • 10 g boter
  • 1 eetl. olijfolie
  • peper & zout
  • 300 g cherrytomaat
  • 1 groentebouillonblokje
  • 2 takjes munt

Doe de couscous in een grote kom, voeg 40 centiliter kokend water toe, verkruimel het bouillontablet erboven en roer de boter erdoor.
Laat de couscous 5 minuten staan.
Bak intussen de tomaatjes op zacht vuur in de olijfolie in 4 minuten zacht.
Roer de couscous los met een vork en schep er voorzichtig de tomaten, flageolets, feta en munt door.
Breng op smaak met peper en zout.
Direct serveren op een grote schaal.

Cherrytomaat over?

Bron: Verse oogst

Terug