Salade met courgette en bosui

Salade met courgette en bosui

  • 300 g couscous of quinoa
  • bosje verse koriander, fijngehakt
  • 250 g cherrytomaten
  • ½ blokje groenteboullion
  • 1 courgette
  • 3 eetl. geroosterde amandelen
  • 200 g feta
  • 4 stengels bosui
  • 15 g boter
  • 40 g rucola

Snijd de courgette in plakjes en grill deze in een pan aan beide kanten.
Bereid de couscous of quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg aan het water het halve bouillonblokje toe.
Snijd de bosui in ringetjes en halveer de tomaatjes.
Meng de koriander, cherrytomaatjes, gegrilde courgette, amandelen en bosui door de couscous en verwarm nog even op laag vuur.
Haal de pan van het vuur en roer de blokjes feta en rucola er door.
Schep de couscoussalade op borden en serveer er eventueel een (pita)broodje bij.

Bron: Odin

Terug