|
|
Maak eerst de vinaigrette voor de 'coleslaw' (koolsla): roer de azijn en suiker door elkaar tot de suiker
is opgelost.
Voeg de olie toe en kruid met zout & peper.
Meng de fijngesneden rode kool en wortelen in een kom en voeg de vinaigrette toe.
Rasp de appel met de schil en snij de lente-uitjes fijn.
Voeg deze ingrediënten toe aan de coleslaw en roer goed om.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Laat de madeira tot de helft inkoken.
Voeg de madeira toe aan de overige vloeibare ingrediënten.
Schil de wortelen en snij ze in stukken van 5 cm.
Halveer de raapjes.
Doe de groenten in een braadslede en druppel er enkele eetlepels van de saus over.
Zet 30 à 40 minuten in de oven.
Verdeel de coleslaw over vier borden.
Haal de groenten uit de oven en verdeel ze over de borden.
Druppel er de resterende saus over en werk af met koriander.
Bron: Het Gastronomennet
Gepubliceerd door: De Wassende Maan