Coeur de Boeuf caprese

Coeur de Boeuf caprese

  • 2 bollen mozzarella
  • 3 eetl. olijfolie extra vierge
  • 20 blaadjes basilicum
  • peper & zout
  • 2 Coeur de Boeuf tomaten

Verwijder het kroontje van de Coeur de Boeuf tomaten en snijd ze in plakken van tussen een halve en een hele centimeter.
Snijd de mozzarella in plakken van een halve centimeter en laat ze even uitlekken.
Drapeer de plakken mozzarella en de plakken tomaat om en om op vier borden.
Besprenkel met olijfolie.
Scheur de blaadjes basilicum en drapeer ze over de salade.
Breng op smaak met peper en zout.

Tip
Deze salade is ook heerlijk als burger! Leg een plak tomaat op de BBQ en beleg daarna een broodje met tomaat, mozarella en basilicum. Besprenkel met olijfolie en wat peper en zout.

Bron: Verse oogst

Terug