Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden

bulgursalade_kikkererwten (5K)

  • 100 g bulgur of couscous
  • sap van 1 limoen
  • bosje koriander
  • 1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano
  • 2 tomaten
  • 1 bosje munt
  • 1 theel. Jamaïcapeper (gemalen)
  • 1 blik kikkererwten

Warm het sap van de limoen op in 10 cl water en los er het blokje Knorr Kruiden Bouquet in op.
Doe de bulgur in een ruime, platte schaal en overgiet met het kruidenvocht.
Was de tomaten, snij ze in blokjes en schep ze door de bulgur.
Spoel de kikkererwten af in een zeef, laat ze uitlekken en schep door de bulghur.
Hak de koriander en munt fijn en schep door de salade.
Breng op smaak met Jamaïcapeper en laat een uurtje staan op een koele plaats alvorens te serveren.

Bron: Solo

Terug