|
|
Spoel de kidneybonen in een zeef onder de kraan en laat ze uitlekken.
Snijd het stukje ui en een half teentje knoflook klein.
Maak een sausje van 1 eetlepel olie, azijn, ui, knoflook en peper en meng dit door de bonen.
Laat dit enige tijd intrekken.
Was de asperges en snijd een stukje van de onderkant.
Kook de asperges in ca. 6 minuten gaar.
Laat de asperges afkoelen.
Snijd de asperges en de geroosterde paprika in stukjes.
Was de basilicum en scheur de blaadjes klein.
Meng de asperges, paprika en basilicum door de bonen en laat de smaak op een koele plaats nog enige tijd intrekken.
Pers de andere helft van het teentje knoflook uit boven een kommetje.
Roer er de rest van de olie door.
Snijd de boterhammen in smalle repen.
Schep de knoflookolie door de repen brood en bak ze in een hete (grill)pan bruin en knapperig.
Geef ze bij de salade.