voor 2 personen
voor 2 personen
|
|
Was de bloemkool. Verdeel hem in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
Kook de bloemkool in water in ca. 8 minuten net gaar.
Was de peterselie en de bieslook en knip de kruiden fijn.
Maak een sausje van de olie, de azijn, de mosterd en de kruiden.
Laat de bloemkool uitlekken.
Schep het sausje erdoor en laat dit 30 minuten op een koele plaats intrekken.
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 à 25 minuten gaar.
Kook het ei hard en laat het afkoelen.
Bestrooi de filetlapjes met peper en bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar.
Breng de melk aan de kook.
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
Pel het ei en snijd het klein.
Doe de bloemkoolsalade in een schaal en strooi het ei erover.
Serveer de aardappelpuree en het vlees erbij.