|
|
Doe de olie in een pan op matig vuur.
Doe de knoflook erbij en wacht tot hij begint te sissen.
Laat de artisjokken uitlekken en voeg ze er dan samen met de tijm aan toe.
Laat dit 1 minuut bakken.
Voeg een snuf zout en een flinke scheut water toe.
Leg een deksel op de pan en laat de artisjokken 20 minuten smoren, tot ze zacht zijn.
Controleer ze regelmatig en voeg zo nodig meer water toe.
Doe intussen de spelt met een snuf zout in een pan en giet er 50 cl koud water bij.
Breng op een matig vuur aan de kook.
Leg een deksel op de pan, draai het vuur laag en laat 25 minuten zachtjes koken.
Giet af en roer met de dille en de citroenrasp door de artisjokken.
Doe alles in een schaal.
Giet er wat olie en flink wat citroensap over bestrooi met zout & peper en meng de asperges en erwtenscheuten of waterkers erdoor.
Bestrooi met de feta en maak af met nog wat olie.