Andijviesalade met druiven, blauwe kaas en walnoten

Andijviesalade met druiven, blauwe kaas en walnoten
Andijviesalade met druiven, blauwe kaas en walnoten
Andijviesalade met druiven, blauwe kaas en walnoten

  • krop andijvie
  • tros druiven
  • 125 g blauwschimmelkaas
  • handvol walnoten
  • notenolie
  • balsamicoazijn
  • theele. Dijon mosterd
  • theel. honing
  • peper & zout

Was de andijvie, slinger droog, snijd met een scherp mes in en doe in een kom.
Voeg de verbrokkelde blauwe kaas en de druiven toe.
Kleine druifjes heel laten, grote doormidden snijden.
Verbrokkel de walnoten en strooi die erover.
Klop een dressing van de azijn, mosterd, olie, theelepel honing, peper en zout.
Schep de dressing vlak voor het opdienen door de salade.

Bron: Michiel Bussink
Gepubliceerd door: Down to Earth magazine

Terug