Andijvie-rettichsalade

Andijvie-rettichsalade

voor 2 personen

  • 1 klein kropje andijvie
  • stukje rettich
  • ½ eetl. honing
  • citroensap
  • 1 theel. mosterd
  • ½ peer

Maak de andijvie schoion en snijd de andijvie in smalle repen.
Schil het stukje rettich en schaaf het in hele dunne plakjes.
Maak een sausje van de honing, wat citroensap en de mosterd.
Snijd de peer in 2 parten en schil ze.
Snijd de parten in smalle plakjes.
Verdeel de andijvie en rettich over 2 bordjes en druppel het sausje er over.
Leg de plakjes peer er op.

Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht kip geglaceerd in ahornsiroop, spruitjes en röstirondjes uit de oven.

Rettich over?

Bron: Voedingscentrum

Terug