|
|
Schil de aardappelen, was ze en kook deze gaar in gezouten water.
Giet de aardappelen al en laat afkoelen.
Kook ondertussen de eieren 9 minuten.
Pel de ui en snij deze fijn.
Snij de bieslook fijn.
Schil de asperges van kop tot teen en breek het kontje er af.
Zet een kookpot op met koud water, snuifje zout en een klontje boter.
Doe de asperges in het water en breng dit naar het kookpunt.
Als het water kookt zet je het vuur uit en wacht je tot de asperges zinken (5 à 10 minuten).
Nu zijn ze gaar.
Haal de asperges uit het water en verfris ze onder koud water.
Snij de asperges in stukken van 2 à 3 cm en zet even apart.
Snij de afgekoelde aardappelen in schijfjes.
Meng enkele lepels mayonaise onder de aardappelen.
Voeg de ui en bieslook toe, breng op smaak met peper en zout.
Meng er de stukken asperges onder.
Plet de eieren en strooi deze over de aardappelsalade.
Verdeel de tuinkruiden erover.