Aardappel-cashewnotensalade met speenvarkenfilet

aardappel_cashewnoten (2K)

  • 600 g vastkokende aardappelen
  • 100 g cashewnoten
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetl. olijfolie
  • ½ komkommer
  • 4 tomaten
  • 2 lente-uitjes
  • 2 rode uien
  • ½ bussel koriander
  • ½ bussel basilicum
  • sap van 2 limoenen
  • 8 speenvarkenfilets
  • peper
  • zout

Was de aardappelen en snijd ze in kleine stukken.
Bak ze op een hoog vuur in olijfolie tot ze bijna gaar zijn.
Voeg de cashewnoten toe en bak nog enkele minuten.
Snipper de knoflook, rode ui en lente-ui.
Voeg toe en roer om.
Schep uit de pan en zet aan de kant.
Bak het speenvarkenfilet tot het mooi rosé is.
Snijd ondertussen de tomaten en komkommer in stukken en meng met de aardappelen.
Kruid met peper en zout en besprenkel met limoensap.
Werk af met de kruiden en serveer.

Tip
De speenvarkenfilet kan altijd vervangen worden door een varkenshaasje.

Bron: Patapas

Terug