Tagliatelle met pompoen en noten

Tagliatelle met pompoen en noten

  • 2 eetl. olie
  • 1 ui , gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 400 g pompoenen, geschild, in kleine blokjes
  • 1 eetl. verse Provençaalse kruiden
  • 10 cl kookroom
  • 300 g tagliatelle
  • 50 g gemengde noten, gehakt

Verwarm de olie en fruit de ui in circa 5 minuten zacht en lichtbruin.
Voeg de knoflook, pompoen en kruiden toe en bak zachtjes mee tot de pompoen goed zacht is.
Giet de room erbij en laat zachtjes koken tot een dikke saus.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout.
Giet af en schep de pasta door de saus.
Verdeel over 4 borden en bestrooi met de noten.

Bron: Boodschappen

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug