Spaghettipompoen met koolvis

spaghettiepompoen (2K)

  • olijfolie
  • 2 uien
  • 1 spaghettipompoen
  • 400 g koolvisfilet
  • 1 eetl. bladkoriander
  • 2 pepers
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetl. pesto
  • 1 theel. tijm

Doe een flinke scheut olijfolie in een hapjespan.
Als de olie warm wordt de gehakte uien en knoflook toevoegen.
Ook de gesneden pepers kunnen de pan in.
Als de uien glazig beginnen te worden de koolvis en de geschilde (pas op! de schil kan bijzonder hard zijn) en in stukjes gesneden spaghettipompoen toevoegen.
Koriander en tijm toevoegen.
Alles een poosje laten sudderen, maar wel steeds roeren.
Als alles gaar en fijngeroerd is kan als laatste de pesto toegevoegd worden.
Het kan gegeten worden met rijst, pasta of stokbrood.

René

Terug