Pompoenpizza

  • 1 pizzabodem
  • ½ pompoen
  • 1 stronk broccoli
  • 1 teentje knoflook
  • 2 trostomaatjes
  • zwarte en/of groene olijven
  • beetje room
  • 100 g gerookt spekblokjes

Pizzabodem 10 minuten voorbakken in oven op 200 °C (gaatjes in prikken).
Pompoen in stukjes snijden en in klein beetje water half zacht laten worden.
Broccoli erbij doen en verder laten gaar worden tot broccoli al dente is.
Kruiden met zout, peper en basilicum.
Ondertussen spekblokjes bakken.
Groentemengsel op pizzabodem doen.
Schijfjes tomaat erop verdelen.
Een beetje room tussen de tomaatjes gieten.
Doorgesneden olijven op tomaatjes leggen.
Gerookt en gebakken spekblokjes ertussen verdelen.
Nog 15 minuten in de oven.

Bron: Mie Bode
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug