Muskaatpompoen & groente balti

  • 225 g gepelde in blokjes gesneden aardappelen
  • 450 g muskaatpompoen, ontpit, gepeld en in blokjes gesneden
  • 225 g courgettes, in grote dikke schijven gesneden
  • 225 g bloemkool, in kleine rozetjes gesneden
  • 100 g Franse boontje, schoongemaakt en gehalveerd
  • 4 eetl. Patak’s Balti pasta
  • 225 g gezeefde tomaten
  • 30 cl warme groentebouillon
  • munttakje als garnering

Kook de aardappelen 10 minuten in licht gezouten water en giet ze daarna af.
Stoom de pompoen, courgettes, bloemkoolrozetjes en Franse bonen gedurende 10 minuten.
Verhit een grote wok, voeg de Balti curry pasta toe en laat dit 1 minuut sudderen.
Voeg de gezeefde tomaten en de groentebouillon toe.
Laat het geheel 5 minuten sudderen.
Voeg de gesneden groenten toe en kruid naar smaak.
Laat dit nog eens 10 minuten sudderen of totdat de aardappelen gaar zijn.
Schep alles in een schaal en dien het op met een takje munt als garnering.

Ook heerlijk met rundvlees, lam, vis en/of groenten.

Bron: Patak's

Terug