|
|
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verwijder de schil en de pitjes van de pompoen en snij deze in blokjes van 2 cm.
Leg de pompoen op een ovenschaal en besprenkel deze met olijfolie, stukjes knoflook, gesneden salie en zout & peper.
Leg de hele rode uien met schil in de ovenschaal bij de pompoen.
Zet de ovenschaal ca. 30 minuten in de oven, tot de pompoen mooi bruin is.
Snij ondertussen de stronkjes witlof in de lengte door de helft, verwijder het hart en snij deze in grove schuine stukken.
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en doe er de gesneden witlof bij.
Bak de witlof goudbruin en breng op smaak met zout, peper en een scheutje balsamico azijn.
Haal na 30 minuten de ovenschaal uit de oven.
Verwijder de schil van de rode uien, snij ze in plakjes en bestrooi ze met peper en zout.
Meng ze vervolgens weer met de geroosterde pompoen.
Zet de ovenschaal daarna even terug in de oven, om alles warm te houden.
Bak de fruitfilets 4 minuten om en om bruin in een pan met een beetje olie.
Presenteer de fruitfilets met de geroosterde pompoen en witlof.
Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya