Pasta met pompoencourgettecurry

vegetarisch
  • 250 g pompoen
  • 1 rode ui
  • 250 g courgette
  • 3 eetl. olie
  • 2 theel. kerriepoeder
  • 1 theel. kruidenbouillonpoeder
  • 200 g maccaroni
  • 10 cl koffieroom
  • zout & peper
  • 100 g pastakaas (geraspt)

Snijd de pompoen en de gewassen courgette in stukjes.
Snipper de gepelde ui.
Verhit in een koekenpan of wok de olie en fruit de ui 1 minuut.
Voeg de pompoen, de courgette en het kerriepoeder toe, en schep het mengsel om.
Doe er 10 cl water bij en het bouillonpoeder en laat het geheel in ca. 12 minuten gaar worden.
Kook intussen de maccaroni gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Roer de koffieroom door het pompoenmengsel.
Zout, peper en kerriepoeder naar smaak toevoegen.
Maccaroni afgieten en door de curry mengen.
Kaas apart erbij geven.

Tuinvereniging Ons Genoegen

Terug