Yoghurt met fruit en notencrunch

  • 1 eetl. vloeibare honing
  • 2 eetl. walnoten
  • 1 eetl. amandelschaafsel
  • evt. ½ theel. kaneelpoeder
  • 2 eetl. diksap
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 rijpe Conférence-handpeer, geschild, in stukjes
  • 100 g druiven gehalveerd
  • 50 cl milde yoghurt of biogarde

Doe honing in een kommetje.
Verhit een droge koekenpan en rooster de walnoten tot ze beginnen te verkleuren.
Voeg amandelschaafsel toe en rooster het even mee.
Voeg de noten toe aan de honing en roer door elkaar.
Voeg eventueel kaneel toe.
Klop in een kom 2 eetlepels diksap en citroensap door elkaar.
Schep de peer en de druiven erdoor en verdeel dit over de glazen.
Verdeel de yoghurt over het fruit.
Besprenkel de yoghurt met diksap en garneer met notencrunch.

Bron: Odin

Terug