Wrapwentelteefjes met appel

voor 2 personen

  • 1 grote of 2 kleine wraps
  • 1 ei
  • 1½ - 20 cl melk
  • 1 eetl. suiker
  • ± 50 g boter of margarine
  • 2 geschilde, in partjes gesneden appels
  • 2 eetl. (vloeibare) honing

Snijd elke wrap in 6 stukken.
Klop het ei los met de melk en 1 eetlepel suiker en week de stukjes wrap hierin.
Smelt 40 gram van de boter op matig vuur in een koekenpan.
Voeg de partjes appel toe en bak die al omscheppende mee.
Voeg, als de appel begint te kleuren, de honing toe en roer tot de honing begint te karameliseren (smelten).
Smelt de rest van de boter in een andere koekenpan en bak de geweekte, uitgelekte stukjes wrap aan beide kanten in 1 minuut om en om goudbruin.
Serveer de gebakken stukjes wrap met de gekarameliseerde appel.

Variaties:
✦ Vervang de wraps door 2 sneetjes oud brood.
✦ Vervang de appel door peer.
✦ Vervang de honing door suiker.

Bron: Sonja van de Rhoer

Terug