Trio vruchtenmousse

trio_vruchtenmousse (2K)
voor 4 à 6 personen
  • 200 g frambozen vers of diepvries
  • 2 kiwi's
  • 4 passievruchten
  • 20 cl room
  • 6 eetl. fijne suiker
  • 200 g kokoskoekjes

Verkruimel de kokoskoekjes (doe ze in een plastic zak en rol fijn met de deegrol).
Hou 6 koekjes apart voor de afwerking.
Mix het vruchtvlees van elke fruitsoort apart fijn en voeg per soort vruchtvlees telkens 2 eetlepel suiker toe.
Klop de room stijf en verdeel in 3 gelijke delen.
Meng onder elk deel room telkens 1 soort gemixt fruit.
Neem hoge glazen en begin met een laagje frambozenmousse, daarop een laagje verkruimelde koekjes, dan een laagje kiwimousse, opnieuw een laagje verkruimelde koekjes en een laagje passievruchtenmousse.
Versier elk glas met een kokoskoekje.

Bron: Inge Deyck
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug