|
|
Warm de oven voor op 180 °C.
Bekleed de bakplaat van de oven met bakpapier.
Verwarm de margarine met de basterdsuiker en de stroop in een kleine steelpan op laag vuur tot de suiker is
opgelost.
Neem de pan van het vuur en roer er de bloem en de geraspte sinaasappelschil door.
Verdeel het beslagje met voldoende tussenruimte in 4 porties op de bakplaat.
Bak het beslag in 8 - 10 minuten tot het goudbruin is.
Plaats 4 kommetjes op de kop.
Neem de bakplaat uit de oven en laat de koekjes ca. 30 seconden afkoelen.
Neem de koekjes met een pannenkoekmes van de plaat en vouw ze om de kommetjes.
Laat de mandjes afkoelen.
Bewaar ze eventueel in een trommel.
Vul de mandjes met stukjes vers fruit en een schepje vanille- of citroenkwark.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht varkensschnitzel gevuld met salie, schorseneren met champignons en
aardappelen.