voor 2 personen
|
|
Maak de rabarber schoon en snijd de stelen in stukjes.
Breng de rabarber met 2 eetlepels water en de geraspte citroenschil op laag vuur aan de kook.
Kook de rabarber in een paar minuten gaar.
Meng het aardappelmeel of de maizena met een beetje water tot een glad papje.
Bind hiermee het vocht van de rabarber.
Laat de rabarber afkoelen.
Maak de rabarber op smaak met de suiker.
Warm de oven voor op 180 °C.
Laat de lapjes deeg ontdooien.
Bestrijk 2 lage taartvormpjes dun met margarine.
Bekleed de vormpjes met het deeg.
Snijd het overhangende deeg weg.
Prik met een vork wat gaatjes in het deeg.
Bak de taartbodempjes in ca. 12 minuten gaar en lichtbruin.
Vul ze met de rabarber.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht een lamslapje, tuinboontjes en zomerse couscous.