voor 2 personen
|
|
Mosselen ontdoen van de baard, goed schoonmaken en meerdere malen wassen tot het spoelwater helder is.
Ajuin in ringen snijden, selder in ringen snijden, knoflook zeer fijn snijden, champignons in schijven snijden.
Doe de groenten in een grote ketel en kruid deze.
Voeg 150 gram kaas in blokjes gesneden toe en evenzeer de olijfolie.
Mosselen erboven op en deze nog eens kruiden.
Breng dit alles aan de kook met het deksel op de ketel em als de mosselen beginnen open te gaan goed opschudden.
De kaas moet goed gemengd zijn tussen de groenten en mosselen, schud nog een keer op.
Verdeel de mosselen in borden en giet er de heerlijke saus erover en serveer met de 50 gram Gorgonzola kaas.
Deze keer geen frietjes maar heerlijk stokbrood met knoflook erbij geserveerd.
Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij