voor 2 personen
|
|
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Mosselen ontdoen van baard en deze meerdere malen wassen.
Neem een kookpot vul deze met 1 grof gesneden sjaot, een teentje knoflook een stuk groen van de prei kruiden met peper, zeezout en dille voeg de mosselen toe en wijn.
Bereid de mosselen zoals je altijd doet.
Champignons in vieren snijden, wit van prei in sliertjes snijden, sjalot grof snijden, broccoli in roosjes verdelen, en de wortel in staafjes snijden.
Deze groenten opwokken en evenzeer kruiden in olijfolie.
Voor de saus
Maak een roux van de bloem, boter en een deel van het vocht van de mosselen, roer er de zeer fijne roosjes broccoli onder.
Tros-tomaatjes onder de grill.
Verwijder de mosselen uit de schelp (hou een 20 tal mosselen in schelp aan de kant voor afgarnering)
De mosselen evenzeer de groenten en saus onder de pasta mengen, serveer deze op bord met de trostomaatjes en mosselen in schelp.
Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij