Snelle pastasaus met Gorgonzola

voor 2 personen

  • 1½ dl room
  • 150 g in blokjes gesneden Gorgonzola
  • 50 g in stukjes gesneden ham
  • ½ mango
  • 1 eetl. peterselie
  • zout
  • zwarte peper
  • ± 500 g bereide warme pasta (= onbereid 200 g)

Doe de room, de Gorgonzola en de ham in een grote, hoge kom en verwarm dit, onafgedekt, 3 minuten op ± 750 Watt.
Roer tussentijds driemaal.
Snijd de mango in blokjes en voeg die, samen met de peterselie en naar smaak zout en zwarte peper toe.
Verwarm de saus, samen met de warme pasta, onafgedekt, nog 1 minuut op ± 750 Watt en roer tussentijds nog een keer goed door.
Verdeel de pasta over 2 borden.
Lekker met broccoli.

Bron: Astrid Veltman

Terug