Paprika met kaassaus

voor 2 - 3 personen

  • 1 ui in stukjes
  • 1 eetl. olijfolie
  • majoraan (en/of oregano, vers of vriesdroog)
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 groene paprika in stukjes
  • 1 gele paprika in stukjes
  • 200 g volvette smeerkaas

Vermeng de ui met de olijfolie en de majoraan in een magnetronschaal en verwarm dit, afgedekt, 2 minuten op ± 750 Watt in de magnetron.
Voeg alle paprikastukjes toe, meng ze erdoor en breng de groente, afgedekt, op ± 750 Watt 5 minuten aan de kook.
Leg de smeerkaas op de groente en zet de schaal, afgedekt, op ± 750 Watt weer 1 minuut in de magnetron.
Laat het gerecht daarna 3 minuten nagaren.
Schep alle ingrediënten tenslotte nog eens goed om.

Bron: Astrid Veltman

Terug