Muffin met roerei en ham

voor 2 personen

  • 2 eieren
  • ½ dl magere melk
  • wat peper
  • 1 ontvelde en kleingesneden tomaat
  • 30 g fijngehakte magere rauwe ham
  • 1 Engelse muffin (50 g) of 1 beschuitbol
  • 2 slabladeren
  • 1 ± ½ l kom

Klop de eieren en de melk met een snufje peper in de kom en voeg de stukjes tomaat toe.
Laat het eimengsel, afgedekt, 2 minuten op ± 650 Watt, in de magnetron stollen.
Roer het mengsel tijdens de magnetrontijd eenmaal door.
Schep de ham door het roerei en zet de kom, afgedekt, 1 minuut op ± 650 Watt terug in de magnetron.
Snijd intussen de muffin of de beschuitbol open en rooster beide helften.
Beleg ze elk met een blaadje sla en schep er het roereimengsel op.

Bron: Astrid Veltman

Terug