Mini-paprika's met biefreepjes

voor 2 personen

  • 4 rode mini-paprika's of 2 kleine paprika's
  • 4 groene mini-paprika's of 2 kleine paprika's
  • 2 lente-uitjes
  • 200 g Italiaans gekruide biefreepjes
  • 4 eetl. Italiaans gekruide tomatensaus (pot)
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetl. geraspte pizzakaas (mozzarella)

Snijd een hoedje van de paprika's en verwijder de zaadlijsten.
Snijd de lente-uitjes in ringetjes.
Meng de vleesreepjes met de lente-ui en de tomatensaus en pers de knoflook erboven uit.
Verdeel het vleesmengsel over de paprika's en zet ze in een ronde schaal.
Verdeel de kaas erover en zet de hoedjes erop.
Laat de paprika's, onafgedekt, in 8 minuten op 750 Watt gaar worden.
Lekker met een in de magnetron gepofte rode aardappel.

Bron: Astrid Veltman

Terug