Macaronischotel

voor 2 - 3 personen

  • 200 g macaroni
  • 100 - 125 g ontbijtspek in dobbelsteentjes
  • 1 pakje diepvriesboerensoepgroente á 150 g, ontdooid
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 1 eetl. crème fraîche

Kook de macaroni op het fornuis met voldoende zout al dente en laat hem op een vergiet uitlekken.
Bak de spekjes, afgedekt met absorberend papier, op ± 750 Watt in 3 - 4 minuten in een magnetronschaal uit.
Voeg de soepgroente toe, meng die met de spekjes en verwarm ze samen, afgedekt, 2 minuten op ± 750 Watt.
Meng er de macaroni (zo heet mogelijk), de Parmezaanse kaas en de crème fraîche door en warm het gerecht zo nodig, afgedekt, op ± 500 Watt nog enkele minuten door.

Bron: Astrid Veltman

Terug