Indiase curry met vis

voor 2 personen

  • 200 g kabeljauwfilet
  • 100 g wortelreepjes (zakje)
  • 100 g gesneden bleekselderij (zakje)
  • 2 dl volle yoghurt op kamertemperatuur
  • 1 eetl. garam masala (pot, Patak's)
  • 2 theel. maizena
  • 3 eetl. fijngehakte koriander

Snijd de kabeljauwfilet in blokjes.
doe de wortel en de bleekselderij met 1 eetlepel water in een schaal en verhit ze, afgedekt, ± 3 minuten op 750 Watt.
Meng de yoghurt met de garam masala en de maizena in een schaal en schep de visblokjes erdoor.
Laat de vis, afgedekt, in ± 6 minuten op 750 Watt gaar worden.
Laat de groenten uitlekken en schep ze door de vis.
Verhit het gerecht, afgedekt, nog ± 2 minuten op 400 Watt.
Schep het gerecht door en bestrooi het met de koriander.
Lekker met geelgroene mini-rijsttimbaaltjes.

Bron: Astrid Veltman

Terug